Waarom lid worden van de Survivalbond Nederland (S B N) ?

Samen sterk 

De SBN wil als overkoepelende survivalorganisatie de survivalkrachten van de trainingsgroepen en wedstrijdorganisaties bundelen. Op die manier hopen we deze geweldige sport op een nog hoger peil te krijgen. We doen dat samen met de vele actieve lokale organisaties en natuurlijk het liefst met zoveel mogelijk leden.

Verzekering 

Als lid van de Survivalbond Nederland ben je verzekerd voor ongevallen die plaats vinden tijdens survivaltrainingen. Dat geldt alleen voor trainingen bij aangesloten trainingsgroepen in de reguliere trainingsuren.

Ook ben je verzekerd voor ongevallen tijdens wedstrijden die worden georganiseerd onder auspiciën van de bond.

Voor deze wedstrijden geldt dat ze zijn gecontroleerd door de Parcourscommissie van de S.B.N. In deze parcourskeuring wordt met name gelet op de veiligheid van de diverse hindernissen.

Bondsblad 

Vier keer per jaar verschijnt de SUR5ALL boordevol informatie over de survivalsport met wedstrijdverslagen, interviews en wedstrijduitslagen. Ook zijn er een aantal vaste rubrieken en worden er zoveel mogelijk foto’s geplaatst.

Wedstrijddeelname

Je kunt alleen een wedstrijdlicentie krijgen als je lid bent. Zonder licentie kun je alleen recreatieve runs lopen.

Je merkt het; er zijn redenen genoeg om lid te zijn van de bond, terwijl het lidmaatschap slechts € 14,00 bedraagt. Via het inschrijfformulier kun je je aanmelden als lid van de bond en daardoor onbezorgd genieten van alle runs die georganiseerd worden onder auspiciën van de Survival Bond Nederland.